Beautysalon Face&Body Zaandam
logo
De beauty salonSpecials

CRÈME SPECIAAL 50 ml
Deze crème kan zowel als dag en/of nachtcrème toegepast worden. Deze crème is geschikt voor ieder huidtype maar speciaal aan te raden voor de droge en vochtarme huid.De crème heeft een beschermings factor en werkt sterk vochtregulerend en verzachtend. Bevat o.a.: Aloe Vera, Alantoine, Hyaluronzuur.

ROYAL JELLY CRÈME 50 ml
De crème is op basis van het pure extract van de koninginnen gelei,oftewel de Royal Jelly. Deze crème is zowel als dagcrème en/of nachtcrème te gebruiken. Activeert de bloedcirculatie, helpt bij huidproblemen op het lichaam. Bevat o.a.: Royal Jelly,Allantoine,Glycerine.

LIPOSOME-ELATINE GEL 30 ml
Deze gel voor onder dag-of nachtcrème is geschikt voor ieder huidtype wat te kampen heeft met een droge, vochtarme huid. Verminderd de natuurlijke elasticiteit bij de ouder wordende huid. Geeft een fris en glad aanzien en zorgt voor een goede vochtbalans. Bevat o.a.: Elastine, Green Tea, Toverhazelaar, glycoderm.

ANTI-RIMPEL SERUM 30 ml
Deze gel is voor de rijpere, verslapte huid. Werkt verstevigend op het bindweefsel en vertraagt het verouderingsproces van de huid. Geeft elasticiteit aan het huidoppervlak. Word gebruikt onder de dag- en /of nachtcrème. Bevat o.a.: Collageen, Liposomen, Hyaluronzuur.

OOGCONTOUR GEL 30 ml
Deze gel is speciaal voor rondom de ogen. En zorgt voor de afvoer van overtollige vochtopeen-hopingen. Geeft de huid een glad en steviger aanzien en heeft een kalmerende werking. Bevat o.a.:Tannine, Goudsbloemextract, Neptuline.

AMPUL WERKSTOFFEN
Een ampul bevat een kleine hoeveelheid geconcentreerde wekstof in vloeibare vorm. Je kunt het zien als een vitaminestoot voor de huid. Als kuur te gebruiken in het voor- en najaar en na ziekte.

HYDRO-LISS AMPUL 3 ml
Geschikt voor de droge en/of gevoelige huid en de vochtarme huid. Werkt vochtregulerend en vermindert overgevoeligheid. Zorgt voor een betere afvoer van schadelijke stoffen in de huid
en stimuleert de bloed circulatie. Bevat o.a.: Arnica, Neptuline c, Komkommerextract, Klimop, Glaskruid.

Klik hier voor andere huidtypes van Marylin

Klik hier voor de Marylin prijslijstKarin Slemmer
J.A.Zandlevenstraat 38
Zaandam (westerwatering)
Tel: 06-42957018
karin@face-and-body.nl