Beautysalon Face&Body Zaandam
De beauty salonMarylin Sensitive

AZULEEN REINIGINGSMILK 125 ml
Een vochtregulerende olie/water emulsie, geschikt voor ieder huidtype. Aan te bevelen bij een huid met couperose. Laat zich gemakkelijk weer verwijderen met water. Bevat o.a.: Azuleen, Aloe Vera, Lavendel, Kamille.

LOTION SENSITIVE 125 ml
Dit verfrissingsproduct is speciaal ontwikkeld voor de droge/ gevoelige huid. Tevens te gebruiken voor de vochtarme of couperose huid. Werkt ontvettend, verwijdert de eventueel na reiniging nog aanwezige lait “film” van de huid. Bevat oa. Aloë Vera, Alpha Bisabolol, Hyaluronzuur.

DAGCREME SENSITIVE 50 ml
Voor de droge/gevoelige huid, met een ontstekingsremmende en regenererende werking. Kan ook gebruikt worden voor de couperose huid. Bevat oa. Aloë Vera, Allantoine, Shea Butter.

NACHTCREME SENSITIVE 50 ml
Voor de droge gevoelige huid, werkt intensiever dan de dagcréme vanwege o.a. het bestanddeel elastine. Tevens te gebruiken bij een gevoelige, rode of zelfs een couperose huid.Bevat oa. Aloë Vera, Allantoine, Elastine, Shea Butter.

SOFT PEELING 50 ml
Voor dieptereiniging van het gezicht en het lichaam. Door de zachte paraffine korrels is
deze soft peeling geschikt voor ieder huid type. Bevat o.a.: Paraffine, Stearic acid, triethanolamine, Phenoxyethanol.

AZULEEN CREME MASKER 50 ml
Ontwikkeld voor ieder huidtype, in het bijzonder voor de huid met couperose en de overgevoelige huid.Werkt verzachtend, kalmerend en regenerend. Bevat o.a.: Aloë Vera, Allantoine, Azuleen, PEG-40 Castor Oil.

Klik hier voor andere huidtypes van Marylin

Klik hier voor de Marylin prijslijst


Karin Slemmer
J.A.Zandlevenstraat 38
Zaandam (westerwatering)
Tel: 06-42957018
karin@face-and-body.nl