Beautysalon Face&Body Zaandam
De beauty salonMarylin Azuleen

AZULEEN REINIGINGSMILK 125 ml
Een vochtregulerende olie/water, geschikt voor ieder huidtype. Aan te bevelen bij behandeling van een huid met couperose. Laat zich gemakkelijk verwijderen met water. Bevat oa. Azuleen, Aloë Vera, Lavendel, Kamille.

LIOTION AZULEEN 125 ml
Dit verfrissingsproduct is speciaal ontwikkeld voor ieder huidtype. Met name voor de rode, nerveuze of couperose huid, danwel de zeer gevoelige huid. Sluit na de reiniging de poriën weer af. Het werkt ontvettend, verwijdert de eventueel na reiniging nog aanwezige lait “film”. Maakt de huid glad en gaaf. Bevat oa. Azuleen, Aloë Vera, Kamille extracten, en een uniek complex van etherische oliën.

DAGCREME AZULEEN 50 ml
Speciaal ontwikkeld voor ieder huidtype. Heeft een vochtregulerende werking en maakt de huid mooi en zacht. Tevens te gebruiken bij een couperose huid.
Bevat oa. Azuleen, Aloë Vera, Advocado olie, Vitamine E.

NACHTCREME AZULEEN 50 ml
Voor ieder huidtype, met een vochtregulerende en verzachtende werking. Werkt tevens ontstekingsremmend en regenererend. Is ook te gebruiken bij een gevoelige, rode of couperose huid. Bevat oa. Azuleen, Aloe Vera, Vitamine E, Tea Tree.

AZULEEN CREME MASKER 50 ml
Ontwikkeld voor ieder huidtype, met name voor de huid met couperose en de overgevoelige huid. Werkt verzachtend, kalmerend en regenererend. Bevat oa. Aloë Vera, Allantoïne, Azuleen, PEG-4- Castor oil.

Klik hier voor andere huidtypes van Marylin

Klik hier voor de Marylin prijslijst


Karin Slemmer
J.A.Zandlevenstraat 38
Zaandam (westerwatering)
Tel: 06-42957018
karin@face-and-body.nl