Beautysalon Face&Body Zaandam
logo
De beauty salonCollagen Care

Een tekort aan Collageen (eiwitbestanddeel van het bindweefsel) neemt toe naarmate de leeftijd vordert en zal resulteren in rimpelvorming. De nieuwe collagen Care Serie is ogpebouwd uit hoogwaardige ingrediënten, die in hoge doseringen worden toegepast om een optimaal resultaat te verkrijgen.

Amino-Peptiden stimuleren de collageen synthese en verstevigen het bindweefsel. In de Collagen Care Serie is 3% peptiden verwerkt. Uit onderzoek is gebleken dat bij deze dosering de huid binnen 2 maanden al 19,5% minder lijntjes vertoont.

Retinol bekend als vitamine A. is een anti verouderings- vitamine. De werking van retinol is reeds jaren bekend en vult de werking van de amino-peptiden aan. Naast deze werkstoffen bevatten de produkten diverse hulpstoffen zoals vitaminen, mineralen, anti-oxidanten en kruiden-
extracten. De produkten van deze lijn zijn geschikt voor
de rijpere huid vanaf 35-40 jaar.

Door een keuze te maken uit plantaardige ingrediënten zijn de produkten huidvriendelijk en geschikt voor vele huidtypen. De produkten zijn fris geparfumeerd (samengesteld uit elementen van zuivere etherische oliën). Alle produkten zijn vrij van : parabenen, dierlijke ingrediënten en minerale oliën.

Klik hier voor de verschillende produkten van de Collagen Care

Klik hier voor andere huidtypes van Marylin

Klik hier voor de Marylin prijslijst


Karin Slemmer
J.A.Zandlevenstraat 38
Zaandam (westerwatering)
Tel: 06-42957018
karin@face-and-body.nl